2018-11-08 06:31:48• hírek • Blikk.hu

Tolvai Reni megrendítő vallomása: a gyász nemcsak a sírásról szól

Az énekesnő máig nem dolgozta fel, hogy elveszítette édesapját: Tolvai Reni őszintén vallott arról, hogy mit tesz, hogy ne fojtsa el a gyászt.

A Megasztár egykori győztesének édesapja alig egy éve, egy családi nyaraláson elhunyt. Tolvai Reni apukája hirtelen lett rosszul, nem bírta tovább a szíve. Édesanyjával azonban együtt jól tudják kezelni a gyászt, s már tudnak mosolyogni is.

 

"Igazából anyunak köszönhetem, hogy a gyász nemcsak a sírásról szól, hanem arról is, hogy minden nehézség ellenére megpróbálunk benne erőt találni, előre nézni. Tudom, hogy furcsán hangzik, mert hogyan is mosolyoghat az ember, miközben élete egyik legnagyobb fájdalmát kell megélnie, de anyunak valahogy mégis sikerült ezt enyhíteni. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az első pillanattól kezdve beszélgetünk apuról. [...] Azzal, hogy sok szeretettel, vagy olykor vidáman gondolunk rá, még jobban el tudjuk mélyíteni az emlékét." - mesélte a Story magazinnak Tolvai Reni, aki hozzátette: nem tudja, mit csinálna édesanyja nélkül.

 

További érdekes sztársztoriért kattints a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: